Zi istorică în America. Joe Biden şi-a depus jurământul de învestire în funcţia de preşedinte al Statelor Unite ale Americii. Lady Gaga şi Jennifer Lopez au fost invitate să cânte la evenimentul urmărit de întreg mapamondul. Imnul Americii, The Star Spangled Banner” („Steagul împestriţat cu stele”), a fost interpretat de celebra Lady Gaga iar momentul a fost cu adevărat înălţător, la fel cum a fost şi cel al faimoasei Jennifer Lopez.

Jennifer Lopez și Lady Gaga au făcut spectacol înainte de ceremonia de depunere a jurământului a lui Joe Biden, pe scena din Washington D.C.

Gaga a interpretat imnul național al Americii, în timp ce Jennifer Lopez a interpretat piesa „This Land is Your Land”.

Ca de fiecare dată, Lady Gaga a fost o apariţie. Vedeta pop a purtat o fustă roşie din mătase, o jachetă bleumarin accesorizată cu un porumbel auriu, sub formă de broșă.

După spectacolul susținut de Gaga, Jennifer Lopez şi-a făcut apariţia pe scenă, unde a cântat melodia „This Land Is Your Land”. J.Lo a ales să poarte un costum alb, pe care l-a pus în evidenţă cu accesorii prețioase.

Spre finalul interpretării, artista le-a transmis oamenilor un mesaj: ''Una nación con libertad y justicia para todos'' (O națiune cu libertate și dreptate pentru toți).


Comentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.