Suporterii săi spun despre el că este un politician experimentat, un om decent și plin de empatie, opusul „distrugătorului Trump” și care poate să colaboreze cu republicanii pentru a scoate America din criză.

Detractorii susțin însă că el este parte a sistemului corupt de la Washington, un personaj șters și atins de demență, care nu va face altceva decât să repete greșelile erei Obama, din care a făcut parte – fără să iasă cu nimic în evidență – opt ani de zile.

Cert este că, după două tentative prezidențiale nereușite (în 1987 și 2008), Joseph Robinette Biden Jr. a ajuns în fotoliul de lider al Statelor Unite și promite că „va salva sufletul națiunii.” Care sunt însă plusurile și minusurile celui de-al 46-lea președinte american, cel care spune despre el ca este „Middle Class Joe”?

Integral pe G4media.roComentarii

Adrian Novac Eu însa nu sunt de acord nici cu suporterii si nici cu detractorii - consider ca mai degraba avem de-a face cu o maimutza de cea mai joasa speta, super-corupta, cu un tradator ordinar, si îmi sprijin asertiunile pe înregistralile disponibile la tot pasul pe net, referitoare la afacerile lui murdare de pe întregul mapamond.

22 ianuarie 2021 11:06

Un festival al suptului EURO-poollii vinne ca atare în prelungirea primului "punctul tare" (extrem de tare si de greu) al paiatzei neo-marxiste din poza fiind fara îndoiala capul, iar cel slab, în mod evident, continutul capului + prostata si vezica urinara

22 ianuarie 2021 10:58

Un festival al propagandei ruse transmis în direct la postul național de televiziune din România. TVR își continuă neabătut politica filo-rusă, național-comunistă, vehement anti-occidentală și anti-americană din ultimii ani, ignorând cu desăvârșire criticile dure și chiar schimbarea de paradigmă petrecută luna trecută. Remarcile răutăcioase s-au îmbinat cu jigniri directe ale lui “Sărmăluță” la adresa fostului ambasador american Adrian Zuckerman și a președintelui Klaus Iohannis, dar și cu teorii conspiraționiste propagate de Cristoiu și Dinescu, fără ca respectivii să prezinte vreo dovadă. N-au lipsit aluziile favorabile la Rusia și Putin – pretextul fiind începerea mandatului lui Joe Biden ca președinte al SUA.

21 ianuarie 2021 21:06

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.