Rareș Bogdan își continuă seria criticilor la adresa președintelui PNL, Ludovic Orban, începută într-un interviu acordat zilele trecute jurnalistului Ion Cristoiu, la postul de televiziune Aleph News. În discuția cu Libertatea, Bogdan spune că Orban trebuia să plece din fruntea partidului încă din decembrie, după pierderea alegerilor, dar reia ideea că nu i-a cerut demisia acum și face o trecere în revistă o listă a reproșurilor la adresa acestuia. Un alt lider din tabără contestatarilor lui Orban, spune sub anonimat, unde a greșit însă Rareș Bogdan.

Libertatea: Dacă nu ați dorit să transmiteți ideea că Ludovic Orban trebuie să plece (în interviul de la Aleph News, n.r.), ce mesaj ați vrut să lansați în spațiul public?

Rareș Bogdan: A fost un interviu în care eu am făcut o analiză. Din păcate, nimeni nu s-a aplecat asupra analizei. Nu am spus că Ludovic Orban trebuie să plece acum, trebuia să plece atunci când am pierdut alegerile, dar atunci nu s-a făcut nicio analiză. Nu a plecat, nicio problemă, se poate pleca la congres sau poate rămâne, nu e o chestiune vitală. Dar analiza trebuia făcută și trebuie făcută, pentru că PNL nu a făcut o analiză a modului în care s-a greșit.

Integral pe LibertateaComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.