Claudia Pătrășcanu l-a acuzat pe Gabriel Bădălău că se droga și că i-a traumatizat pe cei doi copii ai cuplului, prin comportamentul pe care l-a avut în prezența lor.

„Tot timpul, chiar și părinții lui au avut o problemă pentru că el nu mergea la muncă. Chiar și angajații îi scriau mesaje: "Șefu, avem nevoie de bani! Sunt sărbătorile, vrem să punem pe masă copiilor." Niciodată nu era, cum a declarat el, la 7 dimineața la job. Nu, la 7 dimineața venea acasă. Că venea la 3, 4, 5, 6, 7 nu mai devreme. În momentul în care ne-am căsătorit, părinții au considerat că trebuie să îi facă o afacere. I-au făcut o afacere pe care i-au dat-o pe mână, o balastieră și ușor, ușor a început să își pună oameni competenți, care să se ocupe. El chiar nu se prezenta la job. Mai trecea doar să ridice banii”, a declarat Claudia Pătrășcanu, la „Legile Puterii”.

„Nu știu de unde veneau banii, dar veneau. (…) Vedeam lucruri, l-am avertizat, mi-era teamă. L-am avertizat chiar și cu jocurile la cazino, chiar și cu aceste sacoșe de bani pe care el le aducea acasă, ca femeie îmi era frică. (…) Nu m-a interesat niciodată de unde vin banii, doar voiam să nu îi mai văd în casă, voiam copiii noștri să nu îi vadă”, a menționat cântăreața.

Integral pe Realitatea.netComentarii

je ....ce femeie de zero barat, dupa ce a profitat de banii si confortul sotului legitim Badalau, l-a mai pricopsit si cu doi copii, femeia de zero barat, il "da in gat", il demasca golaneste ca-i aducea bani acasa, si, n-o trimitea la produs - asa cum se face in societatea romaneasca "libera".

22 ianuarie 2021 9:54

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.