Nemulțumit de eticheta pusă partidului său în Raportul Unicredit Bank, senatorul AUR, Claudiu Târziu, a reactionat prompt. El spune că nu acceptă ca AUR să fie denumit partid de extremă dreapta.

Senatorul AUR, Claudiu Târziu, iese la atac. Claudiu Târziu, copreședinte AUR susține că partidul este unul conservator, care nu are de-a face cu extremismul și care are ca principali piloni libertatea, credința, națiunea și familia

„Suntem conservatori, nu extrema dreaptă!”

„Am văzut cu neplăcere că în presa de astăzi este citat un raport al Unicredit Bank, în care se atribuie Alianței pentru Unirea Românilor o caracterizare pe care o respingem cu tărie și anume aceea de partid de extremă dreaptă”, se arată într-un comunicat al copreședintelui Alianței pentru Unirea Românilor, senatorul Claudiu Târziu.

Integral pe Evenimentul ZileiComentarii

Paraipan Trecutefix (1) Nenea senatorul ăsta, care-i celălalt cap al Legiunii AUR, sau co-cap al partidoiului, ne privește dă undeva dă sus pe noi ăștia dă jos și zâmbărește cu o expresia bovină a muianului lui boulean, expresie bovină de superioritate netă față de noi cei dă jos care nu-i așa, suntem mititei și neânsemnați în comparație cu ditamai personajul din imagine, care-și ține copitele mâinilor în mantra aia de triunghi confuz care poate exprima la rândul ei ceva subtil sau nedefinit și confuz, cam ca un fel de scremere de a scăpa de constipare mintală sau de facto. Problema e că eticheta de partid extremist dă dreapta a fost dată și de alții mai cu patalama de politologi acestei Legiuni cu nume scălâmbăiat care însemnează separat pe cuvinte, o alianță, adică o uniune sau unire pentru unirea românașilor noștri, deci o unire la pătrat sau la cub, adicătelea la puterea matematică a 3-a, deci ceva solid și consistent, bazat pe o unire de uniri pentru salvarea și mântuirea neamului românesc. Sublim, nu-i așa?

24 ianuarie 2021 20:32

Oltean @noi Tu stii, ba bou' bățtii ce esti, ce pula mea de "rapoarte" scrie alde Unicredit Bank pentru cine? Ca eu nu pricep care e treaba - poate ma ajuti tu.

22 ianuarie 2021 23:44

Muie postacilor Psd Sug EURO-poolla & #REZIST!

22 ianuarie 2021 23:38

noi Bine ca recunosti cum esti imputit de postac Psd-ist cel de la ora 22.54...tu esti postac Psd-ist nu persoana care se scrie cu Muie postacilor Psd...

22 ianuarie 2021 23:29

Muie postacilor Psd Eu, d.p.d.v. politic țin de extrema tâmpă, sunt d-ăla tare de tigvă, de dau cu capu si se crapă zidu'.

22 ianuarie 2021 23:01

Muie postacilor Psd Mama e curva, tata e magar si io sunt bou.

22 ianuarie 2021 22:54

Oltean Ce pula mea "rapoarte" comite alde Unicredit Bank, pe baza carui drept - alo, DIICOT-ul - ce se petrece aici?!

22 ianuarie 2021 22:52

Florin Bilei Mai înâi sa-si puna si el botnitza, sa arate ca personajele din filmul "Planeta EURO-Maimutzelor" si dupa aia mai stam de vorba.

22 ianuarie 2021 22:50

Oltean Iar definitia mea corecta e de EURO-maimutza absorbaca-accesatoare-sugatoare de EURO-poolla transatlantica TTIP.

22 ianuarie 2021 22:48

v Indiferent de orientarea politica a AUR, ma intreb de ce Unicredit si-a permis sa faca "aprecieri" politice. Din cite cunosc nu am mai auzit ca o banca sa faca aprecieri politice.

22 ianuarie 2021 21:50

Oltene, eu as zice Cei care l-au votat sunt rugati ca sa mai citeasca ... orice

22 ianuarie 2021 13:11

Oltean Definitia corecta "conservator de tip AUR" = fascism 100% pur si ultranationalism, adica "extrema dreapta forte plus" (Termene preluate de la medicamentele la moda). Rusinea Romaniei. Cei care l-au votat sunt rugati ca sa mai citeasca din cartile de istorie.

22 ianuarie 2021 12:46

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.