Președintele Consiliului European a anunțat, vineri, că l-a sunat pe Vladimir Putin, căruia i-a cerut să-l elibereze imediat pe Aleksei Navalnîi. Charles Michel a precizat că i-a transmis liderului rus că Uniunea Europeană condamnă arestarea opozantului, informează Digi24.

De asemenea, președintele Consiliului European, Charles Michel, a scris, pe Twitter, că Rusia trebuie să demareze urgent și în deplină transparență o anchetă în legătură cu tentativa de asasinare a lui Aleksei Navalnîi.

Integral pe LibertateaComentarii

Muie postacilor Psd Ce moaca hamito-semita are EURO-pocitania asta - oare asa l-o fi fatat ma-sa, sau a facut vreo operatie (in-)estetica si si-a bagat silicon în nas?!

22 ianuarie 2021 22:39

UP DATE: Cu acest prilej, Președintele Consiliului European a anunțat, vineri, ca-si baga EURO-poolla în gâtu' lor de DETINUTI POLITICI (1.000.000 buc., n.red.) din lagarele de concentrare ale regimului (comunist-criminal) dde la Pekin, întrucât trogloditii aia refuza sa faca si ei o cheta, ceva, sa-i dea si lui un "fond" sau un "grant" ca sa absoarba / "acceseze" si el ca nici EURO-broasca nu oracaie pe uscat, nu?! Cu respect, Redactia

22 ianuarie 2021 22:36

Mai sunt multi sclerozati din astea? bai pedofililor!!!!

22 ianuarie 2021 17:21

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.