Bărbatul de 44 de ani s-a urcat, vineri, pe un stâlp, din disperare că nimeni nu îl angajează pentru că are cazier. El a recunoscut că în trecut a comis nişte greşeli pentru care plăteşte şi astăzi. De ani de zile, nimeni nu vrea să-l angajeze din cauza antecedentelor penale.

Sătul de atâtea refuzuri, prahoveanul s-a urcat, pe un releu de telefonie, la o înălțime de 30 de metri, în semn de protest.

El şi-a motivat gestul că vrea să îşi reunească familia. Are cinci copii, toți în centre de plasament pe care vrea să îi aducă acasă, însă pentru asta are nevoie de serviciu şi apoi de o locuinţă stabilă.

Martorii, soţia şi poliţia venită la faţa locului au încercat să îl convingă să coboare, însă fără rezultat. Protestatarul a stat pe stâlp şase ore până când a venit presa. Ideea de a-şi spune povestea în faţa camerelor, în speranţa că va găsi o soluţie, l-a convins să coboare.

"Vreau să lucrez, nu mă bagă nimeni în seamă. Toată lumea spune: ai cazier. M-am supărat că m-am dus la domnul primar cu problema asta de ani de zile, domne daţi-mi şi mie un teren, un lot, să îmi fac şi eu casă cu familia mea cu copiii mei”, a spus Marius Daniel Ioși pentru stirileProtv.

Povestea prahoveanului nu i-a impresionat pe poliţişti care l-au amendat pentru tulburarea liniştii publice.


Comentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.