Premierul Florin Cîţu transmite un mesaj duminică, la împlinirea a 162 de ani de la Unirea Principatelor Române, şi spune că puterea de a ne îndeplini obiectivele, ca naţiune, stă în unitate.

"Unirea Principatelor Române sub conducerea lui Alexandru Ioan Cuza ne aminteşte că puterea de a ne îndeplini obiectivele, ca naţiune, stă în unitatea noastră.

Cîţu: Puterea de a ne îndeplini obiectivele stă în unitatea noastră
Revenirea la libertate şi democraţie am obţinut-o uniţi împotriva dictaturii, în decembrie 1989.

Uniţi am obţinut garanţia parcursului euro-atlantic pe care România îl are de mai bine de un deceniu şi jumătate.


Comentarii

PSD a inceput sa scoata in strada pe escrocii lideri de sindicat , iar prostimea pune botul pentru ca nu s-a saturat de 30 de ani de PSD cu numirile in toate instituțiile a escrocilor lor la posturi plătite cu zeci de mii de euro ; acești escroci PSD scot prostimea in strada ca să-și apere privilegiile .Toți ciobanii veniți in PSD sint numiți pe posturi cu zeci de mii de euro . E bine pina acuma pentru ei pentru ca si-au făcut pensii speciale de zeci de mii de euro si salarii de zeci de mii de euro , iar daca mai revin la guvernare asteptati-va ca pensiile speciale sa le dubleze si la fel si salariile lor de 30.000 de euro, iar vouă pensionarilor de rand numai praful de pe toba .

24 ianuarie 2021 23:58

pensionar revoltat Ma baiatule, cum sa fim uniti cu voi cind voi sunteti uniti numai cu voi. Sunt pensionar de 72 ani si cu diabet si nu ma pot inscrie pe platforma de vaccinare pe cind voi sunteti deja vaccinati, v-ati bagat in fata ca musca in kakat Ati furat ba si de data asta mai nesimtitilor.Rusine excrocilor!

24 ianuarie 2021 16:37

Dece ? Daca nu sunt la curent, imi cer scuze.Dupa cum stiu, Bucurestiul nu a gasit de cuviinta sa inalte o statuie in centrul sau a simbolului unirii ,Alexandru Ioan Cuza.

24 ianuarie 2021 14:11

Lute Spune uniti in cuget si simtiri sau nesimtiri, cum o iei tot aia este !!

24 ianuarie 2021 13:49

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.