Dialogul Vioricăi Dancilă cu Marga Nițu, tipărit în volumul cu titlul „Viorica Dăncilă-Partea ei de adevăr”, spune destule despre mediocritatea politicii românești. Dar și despre cea a jurnalismului de corvoadă.

Cartea scapă în bălării din chiar titlul ei. De ce să fie în ghilimele „partea ei de adevăr”, cîtă vreme nu este o afirmație a Vioricăi Dăncilă? Dacă afirmația i-ar fi aparținut Vioricăi Dăncilă, atunci ar fi trebuit să se numească „Partea mea de adevăr” și ar fi reprezentat o perspectivă a acesteia asupra perioadei în care a condus guvernul României. Cu titlul „V.D-Partea ei de adevăr”, am putea avea impresia că doamnele așezate față în față pentru această carte au trăncănit despre Angela Merkel sau despre Laura Codruța Kovesi!

Integral pe CotidianulComentarii

„Veorica” a avut parte de carte excelentă la o facultate de elită. He-he, pe vremea Veoricăi se intra greu la Institutul de Petrol, Gaze și Geologie, nu ca acum în „învățământul” particoler, pe banii babacilor... Maimuțele fără bacalaureat real se vor cu gulere albe și sunt și convinse că le merită. Pe urmă, guvernarea Dăncilă a fost una curată, corectă și eficientă. Printre puținele, dacă nu singura. A mai avut de dus (cu succes) și prezidenția românească a UE. Cui îi place rahatul turcesc, n-are decât să înfulece. Femeia asta harnică și-a făcut ddatoria cu prisosință. Micile ei derapaje lingvistice sunt privite cu lupa. E-hee, pe lângă cele ale lui Iohannes sunt parfum de floare.

25 ianuarie 2021 10:39

Lute Veorica carte iti mai lipsea dar daca nu ai avut parte de ea cand trebuia asta e..........

25 ianuarie 2021 7:31

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.