După câteva zile mai calde, temperaturile se apropie acum de cele normale pentru această perioadă. Potrivit meteorologilor, de luni începe un proces de răcire, care se va menține până la începutul lunii februarie.

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis luni dimineața mai multe avertizări meteo de ceață și vânt. Acestea sunt valabile pentru mai multe regiuni ale tării.

Vântul pune stăpânire pe țară

Astfel vântului se va simţi pe parcursul întregii zile în cea mai mare parte a ţarii, atingând viteze în general de 45 – 55 km/h, iar la munte, precum şi în regiunile nord-vestice, centrale, sudice şi sud-estice vor fi intervale în care rafalele vor depăşi 70 km/h. În zona montana înaltă, la altitudini de peste 1.800 de metri, rafalele vor depaşi 80 – 100 km/h. Cerul va avea înnorări în general persistente şi temporar, pe arii relativ extinse vor fi precipitaţii. Temperaturile maxime, în scădere faţă de ziua anterioară. Acestea se vor încadra între 0 – 2 grade în depresiuni şi 10 – 12 grade în Dobrogea, iar cele minime se vor situa, în general, între -6 şi 2 grade.

Integral pe Evenimentul ZileiComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.