Primarul Sectorului 6 din București, Ciprian Ciucu, a cerut Consiliului General să mărească taxa anuală de parcare în Capitală pentru ca autoritățile să poată construi noi locuri de parcare.

Taxa anuală, care acum variază între 60 și 80 de lei, ar trebui să fie de circa 100 euro (circa 490 de lei la cursul actual), a arătat Ciprian Ciucu într-un comentariu la postarea sa de pe Facebook

”Consiliul General al Municipiului trebuie să facă ceea ce este corect, să nu mai continue populismul ultimilor 30 de ani si să adopte o taxă de parcare care să ne permită să construim parcări! Azi am ieșit pe teren, cu ochii peste tot. Mulți cer politici tolerante față de mașinile abandonate pe spațiul public sau parcate aiurea, inclusiv pe spațiul verde. Pe principiul, „mai întâi să facem parcări”. Sunt de acord cu ideea să facem parcări, dar la cca. 12 euro/an locul de parcare, nu o să avem niciodată bani pentru parcări pe verticală sau smartparking. Iar la orizontală nu mai este șpațiu. Doar dacă luăm din spațiul verde, ceea ce nu vrem”, a scris Ciucu pe Facebook.

Integral pe G4media.roComentarii

noi Criminalule de primar, spatiile verzi reduc intru catva, poluarea din Bucuresti, daca indraznesti sa reduci spatiile verzi pt harburile de masini, te blestemam sa-ti loveasca Covidul familia si sa dispari !

26 ianuarie 2021 7:21

ciclop dupa ce ati fost votati va dati arama pe fata : biriri, biruri , biruri, "vai de roman saracul inapoi tot da ca racul "

25 ianuarie 2021 18:00

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.