Iosif Rotariu (58 de ani), fost fotbalist cu peste 100 de meciuri pentru Steaua, consideră că disputa dintre FCSB și CSA ar trebui rezolvată pe teren, nu în fața judecătorilor.

Fostul internațional a îmbrăcat în două perioade tricoul celor de la Steaua, 1986-1990 și 1998-1999, și a adunat 114 meciuri, 32 de goluri și șapte trofee cu formația din Ghencea. Unul dintre cei mai reprezentativi foști jucători ai roș-albaștrilor, Iosif Rotariu este de părere că atât FCSB, cât și CSA, au loc în Liga 1, iar duelul dintre cele două echipe ar trebui să se decidă pe teren, nu la tribunal.

"Cam cum ar fi FCU Craiova cu CSU Craiova. Vreau să văd, să joace în Liga 1 amândouă. Îmi doresc să promoveze CSA, ca orice stelist, în Liga 1 şi să joace pe stadionul din Ghencea. Oricare din cele două ar putea veni în Ghencea, pentru că a fost considerat un templu al fotbalului românesc.

La naţională jucam acolo, am câştigat campionate, s-a ajuns în Cupa Campionilor, s-a ajuns în semifinale, finală şi la naţională, cât am fost jucător, am jucat numai în Ghencea.

Integral pe DigisportComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.