Lucian Bode, ministrul Afacerilor Interne, a declarat astăzi pentru G4Media.ro că circa 76.000 de angajați ai Poliției Române primesc din luna ianuarie sporul de titlu de specialist de clasă, care se calculează ca procent din salariul de bază și este acordat în trei trepte, de 2,5%, 5% și 7,5%.

”Am ajuns la o soluție cu sindicatele încă din decembrie anul trecut, ceea ce înseamnă că acest spor a intrat în plată în ianuarie. Este un spor care exista în legislație, dar nu fusese acordat până acum, și noi am reușit să îl acordăm”, a spus Bode pentru G4Media.ro.

Acordarea sporului are un impact bugetar de 119 milioane de lei anual, potrivit ministrului de Interne.

Integral pe G4media.roComentarii

Pute Bravo Joian un nou succes ,scad pensiile speciale,mare noroc ca nu ai obraz !!

26 ianuarie 2021 6:33

Sporul de titlu de specialist de clasă?! Poate imi traduce si mie cineva ce inseamna sporul asta. Era pe vremuri cand mai aveam trenuri care nu deraiau, inclus in biletul de tren, un spor de clasa, de viteza, etc... Dar nu vad de ce li s-ar aplica politistilor ca astia si asa au clase putine.

25 ianuarie 2021 11:56

Ei uite de aia vrea tot romanul sa se faca politist Ca li se dau sporuri peste sporuri...fara numar, in plus, mai si ies in strada. La profesori nu li s-au acordat inca drepturi salariale stabilite prin lege inca din 2017, ca ei sunt educati si stiu sa rabde. Asta-i Romanica pentru care s-a petrecut o revolutie acum multi ani!

25 ianuarie 2021 11:53

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.