Ana-Maria Cosma, angajată la Administrația Bazinală de Apă Someș-Tisa județul Cluj, îl acuză pe directorul instituției, Ovidiu Vișan, că a sechestrat-o într-un birou în luna decembrie a anului trecut. Într-un interviu pentru PressOne, directoarea Sistemului de Gospodărire a Apelor Someș-Tisa, unitate subordonată ABA Someș-Tisa, afirmă că a fost forțată să admită că ar fi dezvăluit informații referitoare la faptul că superiorii săi au autorizat o acțiune cu consecințe grave pentru mediu, legată de o deversare în râul Someș.

În cele trei ore în care Ana-Maria Cosma spune că a fost umilită și bruscată de șeful ei, numit politic, acesta i-a verificat și telefonul de serviciu și a solicitat să aibă acces și la cel personal. Femeia a cerut să vorbească cu un superior de la București în timpul acelei întâlniri, dar această solicitare i-a fost refuzată.

”Câți oameni umili și umiliți mai vrei să crești, România? Cât timp mai tolerăm comportamentul de moșier? Când o să ne ridicăm și o să ne privim direct în ochi abuzatorul, fie el fizic, verbal, moral, emoțional? Abia atunci puterea lui, născută din frică și concretizată în furie, va scădea”, spune Cosma, care s-a hotărât să vorbească la o lună de la incident.

Integral pe LibertateaComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.