Un medic pneumolog de la Spitalul Judeţean Târgul Jiu spune că virusul SARS-Cov-2 nu poate fi creat de natură, după ce a contactat virusul şi a avut nevoie de oxigen pentru a respira.


Elena Vlad, medic pneumolog, consideră că adaptabilitatea virusului SARS-Cov-2 la diverse condiţii climatice nu putea fi realizată de un virus obişnuit, produs de natură.

„Sunt convinsă că un astfel de virus nu este creat de natură. Orice virus care apare într-o zonă a naturii nu are criteriile biologice să supravieţuiască la orice condiţii de temperatură de pe planeta asta. Natura nu face astfel de greşeli. Dacă face cumva vreo greşeală şi este un virus care se adaptează la condiţiile climatice a unei zone, virusul nu supravieţuieşte peste tot decât dacă este cumva făcut de o minte sau a scăpat de undeva”, spune medicul Elena Vlad.


Comentarii

Ciu Muie enLay Poporul frate chinez? Cum de a venit exact ca o mănușă si pentru progresisti si aurolacii senilului Biden, iar ar fi o curiozitate! S-a nimerit, bineînțeles că nu a fost " scapat" exact la momentul oportun?

25 ianuarie 2021 14:56

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.