Cu ocazia Zilei Unirii Principatelor, șeful statului le-a transmis partidelor aflate la putere mesajul că politizarea instituțiilor este o practică „toxică”, ce nu poate aduce nimic bun în viitor.

Aflați de un an la guvernare, liberalii nu s-au dat în lături de la a-și pune oamenii în posturi cheie și nu dau semne că ar renunța nici pe viitor. Din moment ce USR PLUS este foarte vocal împotriva politizării, iar influența UDMR este mult mai mică, nu încape îndoială că mesajul președintelui a fost adresat în primul rând liberalilor.


„Este necesar să depășim centralismul administrativ, un veritabil obstacol în calea modernizării actuale a României."

Integral pe România LiberăComentarii

Pt boul de postac Psd-ist @v S-ar putea ca imputiti de postaci Psd-isti sa nu comenteze mai ales cacatul de @v....mai informeaza-te boule inainte de a scrie.

26 ianuarie 2021 20:21

v Stimati alegatori, nu uitati ca Ghiolbanis a fost seful FDRG ani de zile, iar apoi a trecut la PNL. Deci sa nu mai vorbeasca despre traseism politic. In alta ordine de idei, nu trebuie sa uitam ca FDGR s-a declarat urmasul Grupului Etnic German care prin decretul regal Nr 485 din oct 1944 conform actelor internationale a fost desfiintat si confiscate toate bunurile acelei asociatii care s-a afiliat SS german.

26 ianuarie 2021 16:25

Pute Tu vorbesti ala cu "guvernul mieu " ,poate politizarea care nu-ti convine,esti penibil???

26 ianuarie 2021 6:25

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.