Nemulțumirile din PNL față de actuala conducere cresc pe zi ce trece, în ciuda faptului că filialele trimit pe bandă rulantă mesaje de susținere pentru președintele PNL, iar Ludovic Orban își consolidează tot mai mult poziția. Cuvântul decisiv l-ar putea avea cei care au evitat să se pronunțe în toată această perioadă, cei care se declară neutri, dar care așteaptă momentul potrivit pentru a-și alege tabăra. Când ar putea veni acesta? La semnul președintelui Klaus Iohannis.

Surse din PNL au declarat pentru Digi24.ro că adevărata răscoală din PNL “va fi atunci când vom primi un semn de la președinte, mai târziu, probabil în apropierea Congresului. Nu a fost acesta, așteptăm, nu trebuie să ne grăbim, nu avem de ce.”

De altfel, lideri din partid consideră că întâlnirea pe care șeful statului a avut-o cu Ludovic Orban, imediat după ce au apărut cererile publice de demisie în presă, a fost un alt semnal dat de președinte: „întâlnirea a fost clar în favoarea lui Orban. Încă nu este momentul pentru schimbare, criticile au fost binevenite, suntem de acord cu ele, dar trebuie să mai așteptăm, cu calm și liniște. Să ne concentrăm acum pe prioritățile din acest moment, pe guvernare”

Integral pe Digi24Comentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.