Pâine cu bere și miere, fără drojdie, fără frământat și lăsat la dospit – da, este posibil!

Dacă îți este poftă de o pâine de casă, dar nu ai drojdie la îndemână și nici chef să mergi la cumpărături, atunci scoate o bere din frigider și apucă-te de treabă.

Nu, berea nu se bea, ci se pune în aluatul de pâine. Dar dacă-ți mai rămâne un pahar cu bere, bea cu încredere, îți face bine – studiile confirmă!

Această rețetă de pâine cu bere nu necesită prea multe ingrediente și este gata în mai puțin de o oră. În plus, nu trebuie să pierzi vremea cu frământatul și dospitul aluatului.

Integral pe Ce se intampla doctore



Comentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.