Bill Gates s-a vaccinat, iar imaginile acestui moment le-a putut vedea toată planeta. Pentru amatorii teoriilor conspirației, însă, nu a fost chiar o operațiune banală, pentru că au apărut imediat două teorii: prima dintre ele, că de fapt Bill Gates s-a vaccinat cu apă, și a doua dintre ele, aceea că Bill Gates ar fi primit și celebrul cip care ar fi inoculat de vaccinuri.

Cristian Pîrvulescu și Cristian Presură au explicat la Digi24 de unde vin și de ce apar astfel de teorii și mai ales de ce au ele, totuși, succes. Iată câteva dintre întrebările la care au răspuns cei doi profesori:

Suntem siguri că Bill Gates nu a primit apă?

Cristian Presură, fizician: Eu aș zice că suntem siguri, pentru că Bill Gates este un om care a investit foarte mult în vaccinuri. E cumva paradoxal că lumea îl acuză de tot felul de teorii conspiraționiste, însă el a investit multe sute, milioane de euro. El a fost cel care cu mulți ani înainte ne-a prevenit de aceste pandemii și a făcut tot posibilul anul acesta pentru a ajuta la obținerea noului vaccin. Deci, eu sunt sigur că n-a fost apă.

Integral pe Digi24Comentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.