Lucian Năstasă Kovacs, directorul Muzeului de Artă din Cluj-Napoca, și-a trecut soția pe lista angajaților Consiliului Județean care urmează să fie vaccinați anti-COVID, în condițiile în care femeia nu are nicio legătură cu instituția. Prins în fapt, acesta și-a cerut scuze pentru gestul pe care l-a făcut.

Bărbatul a încercat să profite din plin de funcția pe care o deține și și-a strecurat soția în etapa a doua pentru vaccinare anti-COVID, în condițiile în care aceasta nu este angajata instituţiei pe care o conduce soțul ei sau a uneia dintre entităţile subordonate.

Într-un final, totul a ieșit la iveală, iar Lucian Năstasă Kovacs a recunoscut că a făcut tot posibilul ca și soția lui să fie imunizată în această etapă, astfel că i-a solicitat contabilei de la muzeu să o treacă pe listă cu restul angajaților, pentru că are probleme de sănătate.

Integral pe GândulComentarii

Pute Credeti ca in Bucuresti emai bine ,aici locurile celor de 75 de ani sunt tot asa acaparate de "somitati' tot programul eun cacat nu se respecta si numai ca nu sunt locuri spun !!Numai minciuni !!!

26 ianuarie 2021 18:49

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.