Aproximativ o sută de persoane protestează, miercuri, în fața sediului Ministrului Afacerilor Interne din centrul Capitalei, față de înghețarea salariilor și a pensiilor.

„Măsurile de austeritate impuse de Guvernul Câțu reprezintă ultima soluție la problemele economice pe care le traversează țara noastră”, sunt de părere protestatarii care fac parte din Federația PUBLISIND, afiliată Blocului Național Sindical, ce totalizează 35.000 de membri.

Protestele au început pe 13 ianuarie și sunt programate săptămânal, atât în București, cât și în alte orașe din țară până pe 24 februarie.

În actualul context pandemic, manifestațiile se pot desfășura cu maximum 100 de participanți.

Integral pe G4media.roComentarii

Ca tara asta sa fie una normala pentru toata lumea Ar trebui sa dispara (aduse in limite normale) salariile speciale, pensiile speciale, indemnizatiile speciale ale parlamentarilor, pensiile de revolutionar (sic, ca si cum numai unii au participat la revolutia din 1989, vezi cazul lui Ciolacu - cu indemnizatie de revolutionar intr-un oras fara revolutie, Buzaul)). Prea s-a rupt societatea romaneasca in doua: smecheri si smecheriti.

27 ianuarie 2021 11:33

In timpul asta profesorilor (oameni cu infinit mai multa pregatire decat politistii) Le sunt negate in mod repetat (numai CCR stie de ce, cu masura lor stramba) drepturi salariale stabilite prin lege, care trebuiau primit inca din 2017.

27 ianuarie 2021 11:30

Sa va fie rusine! Cei de la privat muncesc pe bani de mizerie ca sa va faca voua salarii nesimtite. Sunteti deranjati ca va sunt inghetate salariile la nivelul lui decembrie 2020 (adica luna trecuta)?! Cei de la privat au salarii nemiscate de ani de zile. Asta si pentru ca de zece ani de zile federatiile sindicale sunt preocupate sa apare doar bugetarii, nu si pe cei de la privat. (ultimul contract colectiv de munca la nivel national a incetat in 2011).

27 ianuarie 2021 11:28

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.