Florina Prisecaru, colaboratoare a fostei Securități (conform votului a 11 dintre membri CNSAS) și om de bază al fostului ministru al finanțelor, Eugen Orlando Teodorovici, apropiatul lui Liviu Dragnea, are șanse mari să revină într-o funcție cheie din Guvern, susțin, pentru economica.net, surse politice și din zona organismelor de control.

Ministrul economiei, Claudiu Năsui, o vrea pentru poziția de director general, după ce inițial o propusese ca secretar general, decizie care a generat reacții "adverse" atât în Minister, cât și în coaliția de guvernare.

Ministrul Claudiu Năsui nu a răspuns întrebărilor trimise de economica.net pe două dintre rețelele sociale de mesagerie și nici apelurilor telefonice. Florina Prisecaru nu a putut fi contactată.

În prezent, fosta colaboratoare a Securității și a lui Eugen Orlando Teodorovici este director la Curtea de Conturi. Anterior a ocupat poziția de director adjunct la Direcția Generală de Servicii Interne și Achiziții Publice din cadrul Ministerului Finanțelor. În această perioadă, se desfășoară negocieri interne în interiorul PNL și USR și, respectiv, între PNL și USR, pentru numirea pe diferite funcții importante și/sau bine remunerate.

Integral pe economica.netComentarii

Pute Stimate reporter de kakat de ce nu faci o ancheta sa vezi cati din actualii politicieni au colaborat si colaboreaza cu organele,mai loas-o in colo cu secu ca au trecut o mie de ani zi de astea de acum !!E greu ca banii de la astia vin !!

27 ianuarie 2021 14:37

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.