Premierul Florin Cîţu şi vicepremierul Raluca Turcan a făcut o serie de precizări privind necesitatea modificării legilor salarizării unitare şi a pensiilor, astfel încât să fie eliminate inechităţile.

„În acest moment ne uităm la modificarea a două legi care au creat probleme sustenabilităţii finanţelor publice în România. Vorbim de legea salarizării unitare, care a fost prezentată public ca o lege care trebuia să elimine inechităţile din administraţia publică, dar a creat probleme cu tot felul de excepţii care au apărut în ultimii ani. Când a fost prezentată această lege, s-a spus că preşedintele României are salariul cel mai mare şi de acolo pornim cu restul salariilor.

Nu mai este aşa, preşedintele României nu mai are salariul cel mai mare şi trebuie să reanalizăm această lege a salarizării. Legea pensiilor – această coaliţie a spus din primul moment, vrem o lege a pensiilor bazată pe contributivitate”, a spus Cîţu.

Integral pe AdevărulComentarii

jorpalica Ba bagami-as p..a in gaturile voastre alea care tot trambiteaza ce trebuie ,si ca se va face, de cand ati intrat la conducere ,dar nu faceti NIMIC.Ba faceti naibii ceva si apoi anuntati ca ati facut,dar faceti bine .Tot bateti apa in piua si atat.Sunteti prosti?puturosi ?ori habarnauti?Ba boilor?Daca eu nu stiu sa conduc,nici numi place sa o fac,pai numi iau masina si nici alta nu conduc oricat m-ar plati cineva ,fiindca nu vreau si numi place ma.Voi daca nu va pricepeti la a conduce o tara,de ce stati ma si bateti apa in piua aiurea ?Ma boilor ?daca nu trageti inainte cu totii carul sta pe loc ma.Nu v-ati prins?Si voi acolo in jugul ala tot pe loc stati.Carutasul se baga sub caruta daca vine ploaia si ninsoarea.Da voi stati ca boii.

29 ianuarie 2021 11:29

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.