Un lucru este cert, de aceasta dată reacția autorităților a fost eficientă și rapidă, afirmă premierul Florin Cîțu, după incendiul de la Institutul Matei Balș din Capitală: „În aceasta dimineață o tragedie a lovit Bucureștiul. Din păcate, cu victime”.

„În aceasta dimineață o tragedie a lovit Bucureștiul. Din păcate, cu victime. În primul rând transmit sincere condoleanțe familiilor îndoliate”, scrie, vineri, pe Facebook, Florin Cîțu.

El menționează că „din primul moment” am activat Planul Roșu și împreună cu Ministerul de Interne și prefectul municipiului București a luat toate măsurile ca situația să fie stabilizată rapid.


„În același timp au fost identificate locuri în alte spitale din București unde au fost transferați imediat mai mulți pacienți. M-am asigurat că transferul s-a făcut în condiții sigure. Un lucru este cert, de această dată reacția autorităților a fost eficientă și rapidă. Despre cauze și responsabili discutăm după ce avem toate informațiile”, conchide premierul.

Integral pe Jurnalul NaționalComentarii

Oltean De ce nu se urmareste continutul de oxigen din camera cu intubatii, sau, cel putin, sa asigure aerisirea ? Nu au invatat la scoal ca oxigenul intretine arderea?

29 ianuarie 2021 10:58

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.