Premierul Florin Cîțu a mers sâmbătă la Institutul Matei Balș, unde vineri a avut loc un incendiu în urma căruia șase pacienți au murit, șeful guvernului susținând că adevărul trebuie aflat cât mai repede, iar vinovații vor fi pedepsiți. Vizita a fost anunțată pe Facebook, însă după ce aceasta a avut loc.

„Astăzi am fost să văd ce s-a întâmplat la Institutul Matei Balș. Am mers pentru a mă asigura că nu le lipsește nimic celor care cercetează cauza incendiului și că nu va exista pauză în această anchetă. Avem nevoie de adevăr cât mai repede. Am discutat cu managerul institutului, Maria Nițescu, și cu doctorul Apostolescu, care a fost de gardă în noaptea incendiului. Mai sunt foarte multe lucruri de făcut în spitalele noastre. Iar pentru mine este foarte clar că expresia “merge și așa” trebuie să dispară din mentalitatea care se reflectă în modul de lucru din instituțiile statului. Este nevoie de criterii de performanță urgent și le voi introduce. Salariile mari din sectorul public, comparativ cu sectorul privat, trebuie justificate de un mod de lucru profesionist. Indiferent de domeniul de activitate. Și vă promit: vinovații vor suporta consecințele, indiferent de funcția pe care o au. Nimeni nu este mai presus de lege, iar în mandatul meu se va și materializa acest principiu”, a scris premierul pe Facebook.

Integral pe HotnewsComentarii

Epigonii Baiul mare este acela ca noi pensionarii stam si-i criticam numai. Ar trebui sa iesim in stada in mod continuu, deoarece ei sunt in esenta niste fricosi pentru ca sunt patati si au suflet hain. Sa nu creada insa ca nu le-o veni randul, mu stiu cam sa-si umple buzunarele. Cei de la conducere ei nu inteleg ca ar trebui sa iubeasca tara si poporul. Lor le este rusine sa zica ca sunt patrioti. Epigoni, epigoni ai celor ce au simptit candva romaneste.

31 ianuarie 2021 10:52

"Mai mult nimici de cat voinici" Toti care sunt cocotati la conducere si vor sa vada ei efectiv ce s-a intamplat reprezinta dovada lipsei de incredere in echipa lor. Ce fac ei nu este un principiu de conducere. N-au incredere in "slugutele" lor le este frica tot timpul de tradare. De asemenea este o dovada crasa a lipsei de profesionalism a celor care sun conducatori vremelnici. Acestea nu sunt "voinici" sunt niste "nimici"

31 ianuarie 2021 10:42

pensionar revoltat Coruptii, nemernicii din conducerea Romaniei au furat si de data asta , s-au vaccinat primii iar batranii de peste 70 ani pot sa se infecteze si sa moara . Johasise, Catule, Orbane, Gheo, v-a puteti mandrii cu ce ati facut, militienii, militarii care au omorat la revolutie s-au vaccinat deja, aveti grija de ei ca poate o sa-i mai folositi si voi. Noi batranii , bolnavi, nu avem acces. Ba uitativa la englezi , la unguri si veti vedea ca ei au inceput vaccinare cu batranii.Rusine sa va fie , daca stiti acest cuvant.

31 ianuarie 2021 7:39

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.