Alexandru Ioniță a vorbit despre perioadă prin care trece după ce a fost suspendat de ANAD pentru dopaj, iar mijlocașul ofensiv al Astrei Giurgiu se bucură că a recunoscut că s-a dopat pentru că acum poate sta mai puțin timp departe de gazon.

Alexandru Ioniță a dezvăluit cum a ajuns să recunoască faptul că a mers la o clinică pentru a face perfuzii și că a depășit 100 mililitri, atât cât era permis. Mai mult, mijlocașul împrumutat de CFR Cluj la Astra Giurgiu susține că nu a mai fost plătit din luna august a anului 2020, dar și că a renunțat la a lua bani de la Universitatea Craiova, echipă la care a jucat înainte de Astra.

Alexandru Ioniță se bucură că a recunoscut că s-a dopat

„Am recunoscut pentru că riscam patru ani. Cei de la club ne-au spus că de ce am făcut asta și nu am anunțat medicul. Mereu mi-am plătit tratamentul separat pentru că nu au condiții. La Astra nu avem fizioterapeut. M-am gândit că nu am de ce să vorbesc cu doctorul atâta timp cât merg să fac vitamine. E o greșeală, dar nu am fost informat, chiar dacă avem la dispoziție toate informațiile. Nu mi-a trecut prin minte că facem ceva interzis.

Integral pe ProSportComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.