Alexandru Rafila a declarat luni că PSD pregătește o moțiune simplă pe Sănătate, motivată de „acțiunile și mai ales inacțiunile” ministrului Vlad Voiculescu.

El îi reproșează ministrului felul în care gestionează criza din sănătate provocată de pandemia de coronavirus și afirmă că amenințările cu amenzi pot să demobilizeze personalul medical.

Printre motivele de nemulțumire la adresa ministrului Vlad Voiculescu se numără „modalitatea de testare, lipsa de acțiune și de asumare în ceea ce privește spitalele și secțiile ATI și riscurile pentru pacienți, modul de gestionare a redeschiderii școlilor, care n-a fost în concordanță cu Ministerul Educației, și, mai mult, lipsa de soluții, pentru că nu am văzut soluții, am văzut doar scuze și menționări legate de o anumită grea moștenire în aceste săptămâni care au urmat numirii în funcție a domnului ministru Voiculescu”.

Integral pe Digi24Comentarii

noi Rezistacul idiot Voiculescu V, are ordin de la "unchiul" sa rabde scuipati, injuraturi, shuturi in koor, pumni in cap, pana inhatza spitalele de Stat, si le privatizeaza pe doi lei, iar asigurarile medicale platite de romani, fraudate vor fi si ele, de sleahta de mafioti neomarxisti USR. Taiti-va mainile si picioarele, care i-ati votat pe bolsevicii usr.

8 februarie 2021 16:33

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.