Massimo Scaccabarozzi, președinte și administrator delegat al companiei Janssen Italia, care face parte din gigantul Johnson&Johnson, și președinte al Farmindustria, a declarat într-un interviu pentru Corriere della Sera: „Noul produs va fi autorizat până în martie, poate fi păstrat la frigider, acasă. Sunt așteptate 27 de milioane de doze”.

Reporter: Massimo Scaccabarozzi, sunteți președinte și administrator delegat al Janssen Italia, care face parte din grupul Johnson&Johnson, și președinte al Farmindustria. În ce stadiu este vaccinul vostru?

Massimo Scaccabarozzi: Am încheiat faza 3 a studiului, ar trebui să fie autorizat de EMA (Agenția Europeană pentru Medicamente) până în martie: a fost testat pe 43.783 de participanți din diferite grupe de vârstă și diferite latitudini, de la SUA la America Latină, la Africa de Sud, în perioada în care contaminarea era cea mai ridicată, ceea ce ne protejează de variante. Președintele sud-african, Cyril Ramaphosa, a spus că are mari așteptări cu privire la vaccinul nostru.

Integral pe G4media.roComentarii

Adela O adevarata afacere vaccinurile astea..Alta cale de imbogatire a unora

11 februarie 2021 11:20

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.