Senatoarea Diana Şoşoacă şi conducerea Alianţei pentru Unirea Românilor sunt în conflict deschis, disputa nefiind doar una privind poziţionările politice, ci e legată şi de banii care ar trebui daţi partidului

Alianţa pentru Unirea Românilor stă pe un butoi cu pulbere de câteva zile, după ce conducerea formaţiunii a decis retragerea sprijinului politic al senatoarei Diana Şoşoacă, începând cu această săptămână ea fiind îndepărtată din grupul senatorial al partidului. Decizia privind cazul Şoşoacă a fost un demers care l-a avut drept responsabil pe Claudiu Târziu, unul dintre cei doi copreşedinţi. De altfel, George Simion, celălalt copreşedinte, a evitat să se pronunţe pe cazul Şoşoacă. Senatoarea i-a reproşat lui Simion că nu i-a luat apărarea şi nu a sprijinit-o, când s-a întâlnit cu acesta pe holul unei televiziuni. „Hai, George, ăsta e sărutul lui Iuda!”, i-a zis Şoşoacă după ce George Simion a pupat-o.

Claudiu Târziu a negat faptul că Simion s-ar fi opus îndepărtării Dianei Şoşoacă. „Nici vorbă. George (Simion – n.r.) a fost de acord cu excluderea Dianei Şoşoacă. Toată lumea din Biroul Naţional de conducere a fost de acord cu excluderea ei. Era, practic, o chestiune de timp. De multă vreme se tot adunau derapajele dânsei şi, în ciuda eforturilor consistente pe care le-am făcut cu toţii de a o ajuta să se adapteze statutului de parlamentar şi de membru AUR, nu am reuşit să o aducem la un comportament cât de cât acceptabil pentru toată lumea”, a precizat copreşedintele AUR, Claudiu Târziu.

Integral pe AdevărulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.