Paradisuri fiscale în UE și ridicări din umeri. Poate vi se par niște probleme îndepărtate, poate vă spuneți că astea-s subiecte de fițe, ce ne interesează pe noi?

Ne interesează în cel mai înalt grad, avem bogați în România care își ascund banii, avem o întreagă flotă de multinaționale care optimizează la greu, adică furt din banii care ar fi trebuit să rămână aici prin diverse mecanisme la limita legii sau dincolo de ea. Deci, lucrurile nu stau ca-n poeziile cu „străinii ne-au furat țara”, ci, mai precis, românii sau străinii care fac bani aici nu participă decât în foarte mică măsură la bunăstarea comună.

Un nou scandal, „OpenLux”, demarat de presa vestică (Le Monde și alte instituții de presă) acum câteva zile, arată un buboi al evaziunii cât casa numit scurt: Luxemburg.

Integral pe LibertateaComentarii

Dragă muistule Paulus, tu-n schimb ești dășteptul proștilor, adică ești o iotă mai răsărit la minte decât idioții și imbecilii, dar în schimb ai o calitate, dacă poate fi numită astfel, anume, ești tare la minciună și manipulare propagandistică bolșevicească, unde nu te prea întrece nimeni, dar tot degeaba. Cât privește înjurăturile și insultele ca de la ușa cortului, pe care tu însuți le folosești postând sub alte nume fictive, pot afirma cu certitudne că ești unic și ești campion absolut aici, eu în comparație cu tine sunt un profan amărât la acest capitol, chiar dacă îmi place să folosesc uneori limbajul vulgului ăla mai colorat în vulgarități, scuze pentru pleonasm. Eu sint sigur că nu te distrează deloc modul cum te combat eu, uite eu cred că te scoate din minți la superlativ. Și cum la tine prostia e o virtute, nu pot decât să-ți urez sănătate sinceră! Muie PSD!

28 februarie 2021 1:22

Hai că ești varză, muistule! Crede-mă că ești pe arătură atât cu istoria doctrinelor politice, cât și cu istoria ca istorie. Bine-nțeles că nu ești prostul proștilor, la unele chestii chiar te pricepi, dar în materie de ce ți-am zis ești un urechist ca toți urechiștii. Cel mai rău este că nici nu vrei să pui mâna și să te documentezi. Te mulțumești cu ce (nu) știi și să înjuri ca un șofer (pe vremuri birjar!) psihopat. Și lasă-l în pace pe Paulus. Nu sunt Paulus, dar îl admir. El are alt stil și nu-și pierde timpul să intre în dialog cu tine. Pe mine mă distrează să-ți răspund și să te provoc. Sănătate și virtute!

21 februarie 2021 11:14

plecat cu sorcova Dacă aduni mere cu pere pergamute, obții un prost plecat cu sorcova spre poarta Cotrocenilor pentru a primi șuturi în cur.

20 februarie 2021 1:30

plecat Austria - 8.9 milioane de locuitori (Wiki) Romania - 19.3 milioane este ca si cum un copil de 100 kg tot se plange ca il bate la scoala unul de 46.11 kg. Deci cine este de vina?????

20 februarie 2021 1:09

Ha-haaa, și Monaco ce cusur are?! Și parcă Viena tezaurizează pe nimic doar aurul verde al românilor? Nu și dobânzile bancare suculente obținute în sărmana Românică? Nu și gazul și petrolul valah? Te apucă aleanul când vezi zecile (sau sutele?) de hectare de teren de lângă aeroportul din Viena burdușite cu instalații de rafinare și pompare, precum și rezervoare de petrol și gaze, aliniate impecabil și strălucind la fel de impecabil în soare. Pentru a face loc petrolului, cât mai mult petrol, lângă aeroport au ridicat un cartier întreg de blocuri la fel de impecabile ca arhitectură, în care sunt parcate pe verticală mii și mii de autoturisme impecabile. Pe vremea Împăratului, pe Mureș în jos se scurgeau convoaie de ambarcațiuni cu aur românesc, grâne, lemn, sare și alte bogății ale Transilvaniei. Acum acestea vin pe conducte. Printre multele muzee ale Vienei se află și un impunător muzeu al aurului, marea majoritate de colecții ale lăcașului fiind constituită din tezaurele furluate din Transilvania... Sunt și astea bogății pe care UE se face a nu le vedea. După cum interzice a se vorovi despre Tezaurul nostru de la Moscova, care se află depozitat în Olanda, dar în proprietatea Germaniei, după ce Lenin a cumpărat cu aurul românesc pacea de la Brest Litovsk. Să auzim numai de bine, dragi tovarăși guvernanți din Palatele românești ale Puterii și de la BNR, înțoliți cu impecabile livrele de slugi neomarxiste!

19 februarie 2021 12:51

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.