Cele mai nesănătoase mezeluri sunt cele ieftine, în care carnea este trecută, în general, doar pe etichetă. Acestea abundă însă în tot gelul de grăsimi nesănătoase, apă și E-uri. Sănătatea noastră este pusă serios în pericol atunci când consumăm astfel de mezeluri.

Iată care sunt cele mai nesănătoase mezeluri

Profesor doctor Gheorghe Mencinicopsci, directorul Institutului de Cercetări Alimentare a făcut o listă a celor mai nesănătoase mezeluri care se găsesc pe piață, în România. “Primul lucru la care trebuie să ne uităm este eticheta compoziţională, că nu există etichete nutriţionale, care să îţi spună câte glucide, câte lipide, câte proteine, conţine produsul.

Trebuie să ştim că pe etichetă, ingredientele sunt trecute în ordinea cantităţilor folosite. Dacă vedem că primul e apă, e evident că acesta este ingredientul care primează. Apoi poţi să vezi pe etichetă că urmează grăsimea şi carnea MDM, adică dezosată mecanic, care conţine resturile care au rămas pe carcase”, avertizează medicul.

Integral pe ImpactComentarii

Socotitorul Statul asta care-i populat de habarnisti, ca sa nu le zic prosti, lasa cu buna stiinta sa se fabrice si alimente toxice. Din pacate ei habar n-au ca pe urma cheltuie mai mult cu bolnavii tinuti prin spitale. Ce sa faci? de unde nu-i nici Dumnezeu nu cere!

22 februarie 2021 14:32

Zic si eu Sa intelegem ca statul nostru permite cu buna stiinta intoxicarea populatiei fara a lua masuri in consecinta, sau aruncam bombe si alerte ca sa ne bagam in seama ? Din doua,una. .Alegeti.

22 februarie 2021 12:41

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.