Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, vrea să desființeze Compania Municipală Parcuri și Grădini, propunere înaintată Consiliului General al Municipiului Bucureşti.

Întrucât salariații acestei societăți au protestat săptămâna trecută, edilul îi asigură că își vor primi salariile până la desființarea societății și îi îndeamnă să se înscriere pentru angajări la ALPAB.

"Nu mă las intimidat de astfel de presiuni, în care angajaţii companiilor municipale sunt manipulaţi de interese din zona PSD, care doresc să-şi păstreze privilegiile necuvenite. Ca exemplu, pentru angajaţii Companiei Parcuri şi Grădini, dar şi pentru alţii care se gândesc să procedeze ca ei, am propus Consiliului General al Municipiului Bucureşti să urgentăm desfiinţarea acestei companii prin încetarea contractului de delegare.

Integral pe Jurnalul NaționalComentarii

Klaus Mai mulți ”PRETENARI” de prin USR-PLUS și PNL vor să dea tunuri imobilieare, cumpărând terenuri, pe nimic, în zone centrale ca mai apoi să construească.

23 februarie 2021 14:29

Muie postacului Psd-ist Taina Imputiti de postaci Psd-isti il ataca pe Nicusor sunt pusi de curva moldoveanca Firea,,mai muist de postac Psd-ist @Taina adica nume fals asa cum fac postaci Psd-isti folosesc nume false Dan va fii reales dupa 4 ani jegule ,,Firea va suge p**a.

23 februarie 2021 12:37

noi Handicapatul asta rau si prost, a pus labele pe Primaria Capitalei, cu doar 5 % peste procentele dnei Firea, dar, handicapatul rau si prost, se comporta ca si cum ar fi fost votat de 99% din bucuresteni. Firmele externe in mana caroara vrea handicapatul Plicusor, sa dea Bucurestiul, il vor macelari si jefui la sange, fara sa avem pe cine sa tragem la raspundere. Un derbedeu ca toti rezistacii din "guvernul meu"....,

23 februarie 2021 12:34

Păi Plicușorul le are doar cu matematica teoretica! Atunci când trebe să aibă grijă ca bucureștenii să aibă ce să lucre, pentru a avea ce să mânce, iar orașul să iasă, încet, dar sigur, din haos, pe imbecilul ăsta nu-l duce mintea decât să distrugă ce a făcut Gabriela Firea, bun sau rău. În loc să preia ce a făcut bun femeia asta (oricum, infinit mai bună gospodină și mai devotată bucureștenilor) și să corecteze ceea ce nu merge, cretinul a intrat în primărie cu târnăcopul. Probabil a înțeles că numai așa poate să hăcuiască mai cu spor taxele și impozitele plătite de bucureșteni în folosul propriu și al acoliților săi.

23 februarie 2021 9:43

v D-le Plicusor, o intreprindere poate fi rentabila sau nu (indiferent de forma de proprietate). Imi vine greu sa cred ca intrreprinderile externe sint mai putin costisitoare decit niste servicii ale primariei. Mergind pe principiul ca ce este privat merge mult mai bine decit la stat si primaria si d-vs ar trebui externalizati (privatizati)

22 februarie 2021 17:03

vasile A facut cineva un studiu de impact al acestei masuri. Va fi mai bine sa platim unor firme capusa aceste activitati decat sa folosim o societate a primariei care nu va externaliza banii primariei decat pentru salarii/? Asa se intampla aproape cu toate serviciile externalizate :paza,curatenie mancare etc..Aceste servicii se fac exclusiv cu comisioane (parandaraturi) Nu o fi acum mai destept ...

22 februarie 2021 15:40

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.