Diana Şoşoacă a început să se certe cu jandarmii care asigură paza ministerului Muncii, după ce aceştia au primit instrucţiuni să nu-i permită accesul la conferinţa Ralucăi Turcan, care a avut o întâlnire cu o delegaţie a minerilor.

Pe filmarea postată de Diana Şoşoacă se aude cum jandarmii spun că nu i se permite accesul. „Şi ce-mi faceţi? Mă arestaţi?”, întreabă senatoarea.

Ulterior, senatoarea însoţită de europarlamentarul Cristian Terheş îl ia la rost pe unul dintre jandarmi şi îi solicită să facă dovada că masca purtată de acesta e conformă. „Ştiţi că la nivel mondial pandemia a luat sfârşit. Cehia a anulat starea de alertă”, îi strigă senatoarea, care ignoră măsurile anti-COVID şi nu purta mască.

Integral pe LibertateaComentarii

zbang Cateaua asta nu numai ca latra toata ziua, dar e si proasta. Zice ca pandemia a luat sfarsit. Pe cine da exemplu! Cehia, dar mai ales Slovacia mult laudata are o situatie mult mai proasta acum decat la in toamna anului trecut.

22 februarie 2021 16:09

Muie vaca nebuna Sosoaca Nu se gaseste nimeni sa ii dea cateva pumni in gura jigodi de Sosoaca sa o linisteasca sau sa ii arunce niste doua clocite in Cap.huuuuuu cretin-o dute si te interneaza la nebuni..

22 februarie 2021 15:46

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.