Marian Godină a reacţionat la ultimele ieşiri ale senatoarei Diana Şoşoacă, după ce aceasta s-a dus fără mască în mijlocul minerilor le-a spus că pandemia a trecut, iar apoi a protestat în faţa Institutului „Marian Nasta”. „De grohăit poate orice porc”, a spus Godină.

Poliţistul braşovean şi-a exprimat surprinderea faţă de faptul că Diana Şoşoacă are o mulţime de adepţi. Marian Godină a criticat stilul senatoarei, obişnuită cu scandalurile şi cu gesturile controversate.

„La o ştire despre o persoană care e prezentă oriunde e rost de făcut scandal, care zbiară şi ameninţă cu plângeri penale pe oricine, cere să i se prezinte la raport manageri, patroni de firme de securitate şi orice alţi superiori, căci dumneaei, în calitatea-i de senator, calitate pe care nu ezită să şi-o decline răcnind, nu stă la discuţii cu orice "muritor de rând", ci doar cu persoane de rang înalt, te aştepţi să nu citeşti comentarii care să-i fie favorabile..."

Integral pe AdevărulComentarii

Adevărat vă spun vouă! fiecare se exprimă după cum îi permite, și cât îi permite caracterul. Acum dacă s-a ajuns ca un ”melițean” să-și dea cu părerea despre un senator înseamnă că ............... . Unde mai pui că doamna senator are studii superioare, pe bune, nu absolvite la particular. Tovarășe milițean cât ”mălai” primești ?

23 februarie 2021 14:07

Pt boul de postac Psd-ist de la ora 8.45 Daca tu le sugi p**a la Psd-isti care te platesc ce sa iti fac eu jeg de postac imputit Psd-ist cel de la ora 8.45..decat sa iti dau si eu o muie si la ma-ta aia curva ..

23 februarie 2021 12:32

@Muie postacilor Psd Și tu ce faci, bă Muie”? Le sugi muia milițienilor, jăndarilor și analfabeților neomarxiști, din care, cu onoare faci parte? Mai vizitează și tu vreun closet public, ca să-ți înnoiești repertoriul de „eleganță verbală”, grosolănie și prostie!

23 februarie 2021 8:45

popaaaa Godina tu grohai altfel? Tot un fel de godac esti si tu dar imbracat de romani caci altfel ai fi in alup goala marlane. Asa ca nu mai fa pe nebunul tot militian ai ramas.

23 februarie 2021 7:27

popaaaa Godina tu grohai altfel? Tot un fel de godac esti si tu dar imbracat de romani caci altfel ai fi in luap goala marlane. Asa ca nu mai fa pe nebunul tot militian ai ramas.

23 februarie 2021 7:25

Muie postacilor Psd Se putea ca imputiti de postaci Psd-isti sa nu il atace pe Godina,,,adevarul ii supara rau de tot pe uni.

22 februarie 2021 21:47

je Prostovanul asta de militian Godina, nu este capabil sa treaca examenul la Academia de Politie, de prost ce este. Astfel ca, a ramas tablagiu pe strazi si sosele, pana cand, de prost ce este, va fi dat afara si de la strazi si sosele. Prostovanul indrazneste sa o atace suburban, pe dna. av. Sosoaca, iubita, admirata, de foarte multi romani, din ce in ce mai multi romani, ingretosati de sleahta de bagabonzi a lu' Johanis.

22 februarie 2021 18:24

Godină?! Păi cum zicea cineva mai sus, GODINĂ vine de la GODAC, deci porcușor. În relitate animalul ăsta cu uniformă albăstrie este un biet PORCOMAN senmidoct! De asemenea, GODINĂ rimează perfect cu COCINĂ. Deci idiotul nu a fost capabil să facă o școală mai acătării, care sa-l califice în zona celor ce trăiesc din scris. El trăiește din pulanul de milițian, dar aspiră la bastonul de mareșal al beletristicii sau jurnalisticii. Până una-alta, doamna Șoșoacă nu este doar o eminentă avocată, ci și o persoană cu lecturile social-politice la zi și o româncă de talia unei adevărate eroine naționale, în care se regăsesc teribil de mulți români! Degeaba orăcăie niște broscoi analfabeți că madam Șoșoacă este cam contondentă cu impotenții care mai mult fură și trădează această țară , pe care ar trebui să o guverneze cu pricepere și înțelepciune. Ce-ar putea să înțeleagă din totate astea un idiot îngâmfat ca milițianul Godină?!

22 februarie 2021 17:37

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.