George Maior și-a încheiat mandatul de ambasador al României în Statele Unite ale Americii (SUA), după o misiune diplomatică de aproape șase ani.

Președintele Iohannis, care l-a rechemat deja în țară pe George Maior, l-a numit pe acesta în data de 29 iunie 2015 în calitatea de ambasador al României în SUA, acesta luându-și efectiv în primire postul pe 17 septembrie 2015.

Înainte de a ocupa această funcție, Maior a fost – timp de opt ani – seful Serviciului Roman de Informatii (SRI), amintește economica.net.

În urmă cu câțiva ani, după ce a fost audiat în Comisia de politică externă a Senatului, ambasadorul României la Washington declara că și-a făcut datoria în interesul național românesc și profesional și că parteneriatul România – SUA este este la cel mai înalt nivel calitativ.

Integral pe GândulComentarii

Oltean Principala contributie - jefuirea finantelor Romaniei in scopul achizitionarii de armament de la firmele americane. Bineinteles, rachete dovedite foarte utile impotriva COVID, ca nimeni nu doreste ca sa atace tara noastra.

23 februarie 2021 12:57

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.