Ministrul Energiei, Virgil Popescu, a declarat, luni seară, la Digi24, că există persoane în rândul minerilor care sunt angajate fictiv și nu lucrează în mină. Acesta a spus că trebuie “curățat” Complexul Energetic Hunedoara.

“În urma acestui protest, chiar din rândul minerilor mi-au venit tot felul de informații că există persoane care sunt angajate și care practic nu lucrează în mină. Sunt angajate fictiv. Aceste lucruri trebuie analizate, rezolvate și curățată Compania (CEH – n.red.) de asemenea practici, pentru a putea pune de o bază solidă.

Nu cred că este o soluție ceea ce s-a întâmplat. Soluția cu plata salariilor oricum era rezolvată prin această ordonanță am dat-o și inițiat-o în urmă cu două săptămâni înainte de pornirea acestui protest”, a afirmat Popescu.

Integral pe Digi24Comentarii

bambirica Baaa ministrule?In toaaaate domeniile sunt persoane fictive angajate ca altaceva decat ceia ce fac.In siderurgie toate fufele au iesit la pensie din birouri ,din funcytii pe posturi care nu au vazut femei nicioodaaata.Turnatori,otelari,furnalisteee?Cand vreodata ?Sa mutat activitatea in sistemul bugetar ca e looc maaare ,da maaare de tot.Toti is neamuri.Avem doua romanii,una a noastra si cealalta a lor de la fimeia di servici pana la Cele angajate de Dragnea inclusiv odraslele politicienilor viitorii nostri vajnici conducareti a unui popor di natafleti.

23 februarie 2021 10:21

noi ....r-ai al drak' de neispravit...

23 februarie 2021 7:11

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.