Ministrul Energiei, Virgil Popescu, a declarat că a primit informaţii, chiar din rândul minerilor, că sunt persoane care sunt angajate acolo, dar care, practic, nu lucrează în mină şi “care sunt angajate cumva fictiv”.

Ministrul Virgil Popescu a declarat, răspunzând unei întrebări, că nu a avut informaţii că evenimentele din Valea Jiului ar fi putut duce la repetarea scenelor de la Mineriade, potrivit News.ro.

El a spus că politicienii care au mers în Valea Jiului nu s-au dus să rezolve problema, iar spiritele s-au încins.

“Mâine am o întâlnire cu cei de la Mintia, cu preşedintele Consiliului Judeţean Hunedoara, cu prefectul, cu sindicatele de la Mintia, pentru a discuta o posibilă preluare a Termocentralei de la Mintia, în aşa fel încât să reuşim să punem din această societate plină de datorii, Complexul Energetic Hunedoara, care practic a fost falimentată cu bună ştiinţă de cei de la PSD, să reuşim să facem două societăţi care să fie viabile, una a administraţiei locale şi una în continuare a Ministerului Energiei”, a explicat acesta, la un post de televiziune.

Integral pe ProTVComentarii

Socotitorul Peste tot in sistemul bugetar exista persoane angajate care nu muncesc deloc. Nici nu dau pe la serviciu. Mai exista o categorie mai numeroasa care taie frunze la caini. Adica merg la serviciu dar nu fac nimic. Se uita pe telefon sau pe internet ca are doar si calculator. Mai o cafea, mai o barfa si uitea asa TIMPUL TRECE LEAFA MERGE NOI MUNCIM CUDRA. Cred ca in multe locuri daca s-ar dimunua numarul angajatilor, nici nu s-ar simti. Pana si in invatamant, unde trebuie sa te duci la ore, ei, ce sa vezi? Nu se duc profesorii la ore. In invatamantul superior acest fenomen cred ca atinge un procent de 30%. Si nu vorbesc de perioada asta in care nu se face mai nimic on line, ci de perioada dinaintea pandemiei. Tara asta va ajunge rau! TREZITI-VA!

23 februarie 2021 16:15

Sistem mafiot ca in "Clanul Soprano" Doar acolo aveau negociate pe santiere un numar de locuri de "munca", fara munca prestata , fie cu prezenta (stateau la soare pe sezlonguri), fie chiar fara prezenta (nici nu dadeau pe acolo).

23 februarie 2021 11:09

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.