Comuna Cuza Vodă din judeţul Călăraşi îşi plânge primarul. Adrian Popa a fost răpus de noul coronavirus la doar 38 de ani. Localitatea pe care a păstorit-o este marţi în doliu. Înmormântarea primarului liberal are loc la ora 11.00.

În ultima perioadă, familia Popa a fost supusă la grele încercări. Mama lui Adrian Popa, primarul comunei Cuza-Viodă s-a stins în urmă cu 3 luni, la 62 de ani, din cauza unui boli incurabile grave. Adrian Popa provine dintr-o familie de intelectuali, oameni destoinici şi credncioşi. Tatăl şi fratele său sunt preoţi. Nici nu s-a stins bine durerea pierderii celei mai dragi fiinţe, că nenorocirea a lovit din nou familia Popa.

"În semn de omagiu pentru cel ce a fost primarul comunei noastre, Anghel Adrian Popa, vă îndemn să trăim împreună acest doliu astăzi, la ora 11, în ziua înmormântării, păstrând un moment de reculegere printr-o lumânare aprinsă şi o rugăciune . Pentru noi, locuitorii comunei Cuza-Vodă, Adrian Popa va rămâne primarul hotărât să-şi dedice toată priceperea şi energia pentru viitorul comunei.

Integral pe AdevărulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.