Val de proteste, marți, în Capitală. Mai multe manifestații publice de protest sunt organizate de sindicatele Polițiștilor, dar și de cele ale personalului sanitar. Oamenii au ieșit în stradă nemulțumiți de proiectul de buget, care include o serie de măsuri de austeritate, precum și față de lipsa de dialog social.

Mai multe manifestații publice de protest sunt organizate de Federația Sindicatelor Naționale ale Polițiștilor și Personalului Contractual și Sindicatul Național al Polițiștilor și Personalului Contractual. Oamenii protestează față de măsurile anunțate de Guvern și față de lipsa de dialog social.

Și cadrele medicale protestează, în fața Parlamentului, în ziua în care bugetul pe 2021 ajunge în Legislativ pentru aprobare. Medici, asistenți, infirmieri și brancardieri își strigă nemulțumirile față de înghețarea veniturilor.

Pentru a fi respectate prevederile legale în vigoare privind organizarea și desfășurarea adunărilor publice și participarea persoanelor fizice la mitinguri sau demonstrații, activitățile vor avea loc în diferite intervale orare și mai multe locații.

Integral pe Realitatea.netComentarii

ovi Astia considera ca au lefuri prea mari si vor sa dea banii inapoi dar nu reusesc sa-l convinga pe Catcaila, impulecatul la limba, sa le ia banii .

24 februarie 2021 7:20

Pulitistii fac miting ca le-au inghetat salariul la cel de acum doua luni. Au si astia doua clase ca trenul. Nu v-ar fi rusine analfabetilor! Haideti in privat sa vedeti salarii!

23 februarie 2021 12:19

noi Ati primit, ce ati votat - niste golani far' de educatie si scoala, cu ordine de la stapanii criminali, sa extermine Poporul Roman. "Romania e frumoasa, dar, fara romani" aplica acum puii de securisti jegosi fixati la sefia Tarii.

23 februarie 2021 11:32

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.