Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand a anunțat că vrea să înființeze o nouă unitate de învățământ preuniversitar, „Școala Regală”, în zona Casa Presei Libere, într-un imobil unde a funcționat Administrația Unităților de Învățământ Preuniversitar și a Unităților Sanitare Publice.

Armand spune că, pentru realizarea acestui proiect, pe ordinea de zi a ședinței Consiliului Local Sector 1 din data de 25 februarie 2021 se află un proiect de hotărâre prin care se solicită acordul Consiliului General al Municipiului Bucureşti privind schimbarea titularului dreptului de administrare asupra imobilului situat în Bd. Poligrafiei nr. 4 de la Administraţia Domeniului Public Sector 1 la Consiliul Local al Sectorului 1, în vederea înfiinţării unităţii de învăţământ preuniversitar „Şcoala Regală”.

„Ne dorim ca, în cel mai scurt timp posibil, să eliminăm supraglomerarea din clase pentru ca elevii noștri să învețe în condiții civilizate. Având în vedere faptul că acest fenomen își are cauza în deficitul de unități de învățământ din Sectorul 1, vom înființa o școală nouă în zona Casa Presei Libere. Mai puțini elevi într-o clasă înseamnă reducerea substanțială a îmbolnăvirilor în rândul acestora, inclusiv cu COVID-19, și mai multă performanță în educație”, scrie primarul Sectorului 1 al Capitalei, pe pagina sa de socializare.

Integral pe Jurnalul NaționalComentarii

je Clotilda hoatza ravneste la imobilul respectiv, sa infiinteze acolo, o scoala particulara cu taxa anuala de 10000 Euro/copil si cu patroni amicii tzoapei. Nu-i pasa Gunoieresei de copii romani talentati, dar, fara 10000 Euro/an taxe scolare. De ce i-o fi zicand "regala", ca Franta este Republica ca si Romania, dar, tzoapa nebuna, tot tzoapa ramane.

23 februarie 2021 12:40

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.