Există un potenţial foarte mare de dezvoltare economică în judeţul Braşov, care va creşte şi mai mult odată cu funcţionalizarea aeroportului, a remarcat, marţi, consulul Republicii Federale Germania la Sibiu, Hans Erich Tischler, în cadrul unor discuţii cu autorităţile locale.

Tischler a avut o întrevedere cu preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Braşov, Adrian Veştea, şi cu primarul municipiului reşedinţă, Allen Coliban.

"I-am prezentat domnului consul etapele parcurse în realizarea Aeroportului Internaţional Braşov, primul obiectiv care se construieşte de la zero în ultimii 50 de ani, şi mi-am exprimat încrederea că operatorii din domeniul aeronautic vor fi interesaţi să deschidă rute de la Ghimbav spre cât mai multe destinaţii din Germania. "

Integral pe AgerpresComentarii

v Toti fac presupuneri de viitor, ce bine o sa mearga aeroportul din Brasov. O sa vedem daca se adeveresc, si calatorii straini or sa asigure fluxul de calatori ca aeroportul din Brasov sa fie rentabil. Dupa teorie, un aeroprt se poate infiinta la 250 de Km unul de altul.

24 februarie 2021 0:15

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.