Imediat după cîștigarea fotoliului de primar al Craiovei de către Olguța Vasilescu (altă dezamăgire!), am dat fuga la Tribunalul Municipiului București să asistăm la un proces împotriva Universității Craiova. Atunci, primărița se dădea amorezată de echipa din Bănie, asta pînă cînd s-a prins (sau a fost montată) că echipa de suflet a Olteniei putea fi deturnată, înlocuită sau șmecherită. Și, cum așteptam noi pe holul TMB, împreună cu regretatul Ilie Balaci, o încurajam pe Olguța să își facă datoria și să nu facă prostii. Nu de alta, dar ar avea șanse să ajungă departe. Doar să nu faceți prostii, i-am zis eu cu insistență, Ilie Balaci privindu-ne lung cu o expresie și cu niște gînduri pe care nici azi nu le cunosc. Dar, le pot bănui.

Ei bine, madama nici nu cîștigase bine alegerile că își trăda primele semne a ce urma să vină și să fie. Nu mă refer la machiaj și împopoțonare, cît la replica ei care mi-a rămas în minte:
-Ce, sunt proastă? Pun un manager și nu-mi păstrez decît licitațiile!

Integral pe CotidianulComentarii

ABCD Afacerea cu "revolutionarii" astia, a ajuns o escrocherie de proportii la Bugetul Tarii, platiti cu pensii si indemnizatii, terenuri si spatii comerciale, gratuitati de-ti sta mintea-n loc, sunt 3-4 milioane de membri din partide, amante, frati, surori, nasi, cuscrii, amici de pahar, cadorisiti fraudulos de Secretaritul de Stat bugetar, cu patalamale de "rivolutionari". Guvernul PNL/USR si Parlamentul majoritar, trebuie si poate sa dispuna ABROGAREA urgenta a Legii cu "revolutionarii" clocita de Iliescu si Roman. Dna. Ministru Turcan sa publice numarul fix de "rivolutionari" abonati la indemnizatii si pensii, precum si anul cand escrocii astia, au primit patalamalele de la Secretariatul ala cu "rivolutionarii".

28 februarie 2021 7:52

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.