Secția pentru judecători din Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) l-au criticat dur pe Stelian Ion, ministrul Justiției, imputându-i că a făcut anumite declarații prin care a indus opiniei publice că ei ar avea anumite beneficii nejustificate, că vor să-și creeze “superimunități” și că nu toți ar fi onești în funcție.

Totodată, Secţia pentru judecători a CSM l-a mai acuzat pe Stelian Ion că implică ambasadele SUA, Franței și Germaniei în justiţie, inclusiv în chestiunea desfiinţării SIIJ, modificare avizată negativ Consiliului Superior al Magistraturii.

Integral pe GândulComentarii

Muie, iidiotule,... ești plin de idei politice ca broasca de păr. Slavă Domnului că știi câteva înjurături, chiar ceva mai multe decât cunoștințele de fizică ce dospesc în Dulapul preșidențial!!!

26 februarie 2021 14:25

Muie postacului Psd-ist de la 11.07 Mai dute in p***a ma-ti de postac imputit Psd-ist cel de la ora 11.07.

26 februarie 2021 12:29

Șobolanul Florin Biro... câțâie impotriva Secței Speciale pentru magistrați! Șobolanii aștia sunt de două feluri. Adică felul întâi = săracii cu duhul și felul doi , oho-hoo, reprezentanții statului paralel, care nici gând să fi dispărut! S-a retras nițel mai în umbră de unde „si dă-i, si luptă” pentru interesele lor economice și de putere! Este vorba de noua securime afiliată la surate mai de soi externe și porcurimea rezistaco-neomarxistă, plus judecătorii racolați de sistem să dea sentințe care să lichideze juridic orice nucleu de opoziție politică sau de concurență în afaceri. Asta este un fel de privatizare a coanei Justiția, așa cum „patronii” companiilor de stat se consideră apropintari de jure ai unor bunuri ale statului (centrale electrice, căi ferate, combinate industriale, porturi și aeroporturi, etc.) construite nu numai prin munca boborului, ci și cu banii acestuia. Este mai mult decât simtomatic faptul că partea bună a justiției, reprezentată de Asociațiile judecătorilor cinstiți, apără cu îndârjire Secția Specială pentru a nu se simți mânjiți și ei de cei ce profanează misiunea sacră a justiției în societate de dragul banilor și al puterii perverse. USR-iștii, care tocmai ce urlau împotriva „penalilor” din PSD se luptă acum pe viață și pe moarte, în frunte cu ministrul penal al justiție și cu șeful de haită, penal și el, al USR, să distrugă Secția Specială, care le amenință interesele mafiote. Până la urmă e și normal să dorească cu disperare sugrumarea cu orice preț a combaterii abuzurilor din justiție, cele care stau la baza puterii și prosperității lupilor îmbrăcați în piele de oaie!

26 februarie 2021 11:07

Florin Biro Canda sa infiintat sectia sobolaneasca au dat tot aviz negativ dar numai cu jumatate de gura. CSM si CCR sant doar furnizori de pensii speciale si babane,nu lucreaza in interesul poporului.Toate trebuie desfiintate si trebuie o noua organizare judiciara in care cel care comite fapte nelegale sa fie pedepsit aspru nu cu pedepse cu suspendare

26 februarie 2021 7:40

Florin Biro CSM este un cuib de soparle si sobolani!

26 februarie 2021 5:00

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.