Judecătoarea Nicoleta Dumitru, fosta vicepreședintă a Tribunalului Călărași, a emis mandate de interceptare pentru membri ai CSM. Ea a primit amenințări directe de la unul dintre magistrați.

Înregistrări periculoase dispuse de judecătoarea Nicoleta Dumitru, fosta vicepreședintă a Tribunalului Călărași. “Am emis mandate de interceptare… Nu aveam de unde să știu că vor rezulta aspecte legate de persoana președintelui, de persoane care făceau parte din vechiul și actualul CSM”. Judecătoarea Dumitru a dezvăluit amenințările pe care le-ar fi primit după emiterea mandatelor de interceptare: “Mi-a spus: ‘ai grijă că te joci cu focul’”.

Fostul președinte al Tribunalului Călărași. judecătorul George Cătălin Șerban, este secretarul general al CSM. Anterior două magistrate de la Tribunalul Călărași au fost suspendate din funcție înainte ca împotriva lor să fie adusă vreo acuzatie disciplinară. Documentarea acestui caz a relevat un scandal în centrul căruia a fost tot Tribunalul Călărași. S-a petrecut în 2017 și 2018, însă a fost mediatizat doar de presa locală.

Integral pe Evenimentul ZileiComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.