Casa Naţională de Pensii Publice a început să furnizeze statistica pe categorii a beneficiarilor de pensii speciale care sunt plătite integral din bugetul statului, adică din taxele şi impozitele tuturor românilor.

Potrivit calculelor „Adevărul”, aproape o treime dintre beneficiari (2.970 de pensionari din cei 9.575 de beneficiari de pensii speciale) nu îşi primesc pensiile lunare în baza propriilor contribuţii, acestea fiind plătite integral din bugetul de stat.

Exceptând foştii angajaţi ai Aviaţiei Civile, toate cele cinci categorii de beneficiari ai legilor speciale au un anumit număr de pensionari care nu au plătit CAS.

Astfel, dintre cei 811 diplomaţi, 65 nu au plătit con tribuţii, încasând o pensie medie de 5.783 lei din bugetul statului, adică un total de 375.895 lei/lună.

Integral pe AdevărulComentarii

noi Pensiile "revolutionarilor" calculati cca. 3 milioane escroci X cca. 4000/pers. = 12......gaura neagra in Buget, de 32 ani acest Secretariat pt "revolutionari", platit gras din Buget, nu face altceva decat sa cadoriseasca cu patalamale pe unchiul, matusa, amanta, nevasata, varul, amicul de pahar, membrii din partide - din Buget. Cum este posibil aceasta frauda din Buget?! Cine sunt escrocii astia, ce fac ei, unde sunt ?! Avem Politie, Armata, SRI, Jandarmerie, Justitie, de ce platim cu pensii nemuncite, acestori escroci ?!

26 februarie 2021 18:38

aurel colceriu repede legi de anulare stimati tovarasi !

26 februarie 2021 18:27

v Oare aceste pensii au fost date de aalegatori? De ce nu se pune problema ca au incasat niste bani nemunciti,.

26 februarie 2021 17:05

ion In 1989, "revolutionarii" erau in numar de cateva sute, azi, dupa 32 de ani, escrocii astia au ajuns la 3-4 milioane, deoarece Secretariatul de Stat (bugetar) cadoriseste fraudulos si lunar/anual, patalamale de "revolutionar" -cu avantajele de indemnizatii, pensii, gratuitati strigatoare la cer - membrilor din partide, amicilor, amantelor, nasilor, finilor, fratilor, surorilor, etc. care seaca Bugetul Tarii - adica taxele si impozitele tutror. Afacerea cu "revolutionarii" astia, a ajuns o escrocherie de proportii la Bugetul Tarii. Guvernul PNL/USR si Parlamentul majoritar, trebuie si poate sa ABROGE urgent Legea cu "revolutionarii" clocita de Iliescu si Roman.

26 februarie 2021 14:13

noi Guvernul PNL/USR si Parlamentul majoritar PNL/USR trebuie si poate - asa cum a facut pt alte pensii si avantaje, sa voteze ABROGAREA Legii "revolutionarilor" cu pensii, indemnizatii, gratuitati pt 3-4 milioane de nasi, cumnati, frati, amante, amici de pahar, membrii de partide, care seaca Bugetul de 32 ani, si nu se mai termina, se inmultesc ca gandacii. Recompense banesti numai pt urmasii directi ai celor impuscati sau ucisi in 89'- acum sunt la 2 m sub pamant. Cine sunt escrocii de-si zic "revolutionari", ce fac ei, unde sunt ei ?! Avem un Stat de Drept cu Politie, Armata, SRI, Jandarmerie, Justitie,cine sunt escrocii "revolutionari" ?!

26 februarie 2021 13:40

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.