Bugetul este concentrat pe investiții și forțează reforma în administrația publică centrală și locală, spune premierul Florin Cîțu, care respinge ideea unui buget al austerității: „ Această noțiune că e un buget mic este falsă și nu e susținută de date”.

Premierul spune că bugetul pe 2021 nu este mic.

„Avem un buget cu cheltuieli mai mari decât anul trecut. Nu avem cum să spunem că este un buget mic. Banii pe care îi avem au fost împărțiți în toate ministerele, pe proiecte de priorități. (...) Fiecare minister a avut anul trecut cheltuieli suplimentare cu pandemia, iar unele nu se mai regăsesc anul acesta. Este un buget mai mare decât anul trecut, deficitul în scădere, dar sunt 80 de miliarde de lei bani pe care îi punem în economie. Această noțiune că e un buget mic este falsă și nu e susținută de date”, conchide Cîțu.

Integral pe Jurnalul NaționalComentarii

noi Afacerea cu "revolutionarii" astia, a ajuns o escrocherie de proportii la Bugetul Tarii. Guvernul PNL/USR si Parlamentul majoritar, trebuie si poate sa ABROGE urgent Legea cu "revolutionarii" clocita de Iliescu si Roman.

27 februarie 2021 10:39

CAMARILA(Fomfilor, Flecarilor,Gagautilor si a Gusatilor) condusa de marele schior cu mers cracanat, Domnule prim minstru Fonfaila Daca este asa de destept arata poporului ca daca investesti un leu cat sa va catiga fata de un leu si cand ? Fa o simpla schema logica daca ai cap si minte organizata si arate-ne ce rezulta dintr-o investitie facuta intr-un domeniu dat. Daca nu esti capabil atunci da-te la o parte. Nu ne umpleti capul cu fel de fel de aberatii visate de voi. Toti au investit, bani care mai apoi au ajuns i buzunarele hotilor adica a camarile de partid

27 februarie 2021 9:19

pensionar revoltat Partule investeste in militie si in izmenarii din armata.

27 februarie 2021 7:20

noi Daca Guvernul si Parlamentul PNL/USR ABROGA Legea nerusinata a REVOLUTIONARILOR care seaca Bugetul Tarii de 32 ani, atunci acest Guvern va ramane la guvernare inca 10 ani, caci, miliardele lei platite lunar celor 4 milioane de "revolutionari" (amante, membrii de partide, unchi, matusi, frati, surori) vor fi investite pt toti cetatenii.

27 februarie 2021 5:44

v Ba Pirtule sa ne spui ce investitii ai facut si care sint preconizate. si termenele. Este inadmisibil sa ne spui ca-i planul bun ca facem 50 de Km de autostrada pe an terminind-o intr-un cincinal, cind nu stiti daca o sa mai fiti la guvernare

26 februarie 2021 16:59

noi noi Guvernul PNL/USR si Parlamentul majoritar PNL/USR trebuie si poate - asa cum a facut pt alte pensii si avantaje, sa voteze ABROGAREA Legii "revolutionarilor" cu pensii, indemnizatii, gratuitati pt 3-4 milioane de nasi, cumnati, frati, amante, amici de pahar, membrii de partide, care seaca Bugetul de 32 ani, si nu se mai termina, se inmultesc ca gandacii. Recompense banesti numai pt urmasii directi ai celor impuscati sau ucisi in 89'- acum sunt la 2 m sub pamant. Cine sunt escrocii de-si zic "revolutionari", ce fac ei, unde sunt ei ?! Avem un Stat de Drept cu Politie, Armata, SRI, Jandarmerie, Justitie, cine sunt escrocii "revolutionari"

26 februarie 2021 13:38

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.