Ministrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu, spune, despre interzicerea cumulului pensiei cu salariul de la stat, că va fi posibilă plata cu ora în învăţământ, în caz contrar urmând să existe o mare problemă. ”Am duce şcoala românească şi mai mult către personal necalificat şi sunt convins că nimeni nu-şi doreşte acest lucru”, a afirmat Cîmpeanu.

”Sunt convins că va fi posibilă plata cu ora pentru acei colegi ai noştri care au şi calitatea de pensionar. Dacă nu ar fi posibilă plata cu ora în învăţământ, o resursă umană şi aşa deficitară din perspectiva calificării şi a competenţei ar deveni încă şi mai mare problemă din această perspectivă.

Integral pe HotnewsComentarii

ion In 1989, "revolutionarii" erau in numar de cateva sute, azi, dupa 32 de ani, escrocii astia au ajuns la 3-4 milioane, deoarece Secretariatul de Stat (bugetar) cadoriseste fraudulos si lunar/anual, patalamale de "revolutionar" -cu avantajele de indemnizatii, pensii, gratuitati strigatoare la cer - membrilor din partide, amicilor, amantelor, nasilor, finilor, fratilor, surorilor, etc. care seaca Bugetul Tarii - adica taxele si impozitele tutror. Afacerea cu "revolutionarii" astia, a ajuns o escrocherie de proportii la Bugetul Tarii. Guvernul PNL/USR si Parlamentul majoritar, trebuie si poate sa ABROGE urgent Legea cu "revolutionarii" clocita de Iliescu si Roman.

27 februarie 2021 5:57

Lute S-a rezolvat si asta cu pensia si salariul la stat ,este, numai pensinarii pe drept mai trebuie sugrumati,Mai baieti vedeti ca au baietii de la rasarit pastile ,vorbiti sa ne trimiteti si noua odata cu pensia urmatoare si se rezolva ,vedeti sa nu trimiteti din greseala si la speciali !!

26 februarie 2021 19:44

Socotitorul Asa si trebuie sa fie . Plata cu ora inseamna cam 25% din SALARIU chiar si cu O NORMA INTREAGA. Si vacante fara concediu. Nu-i chiar OK pentru cei care au o norma intreaga, dar primesc ceva.

26 februarie 2021 18:21

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.