Ministrul Justiţiei, Stelian Ion, a declarat, vineri, la bilanţul activităţii DIICOT pe 2020, că grupurile infracţionale ''trebuie lovite acolo unde le doare cel mai tare, adică la bani''.

"Trebuie să lucrăm la blocarea fluxurilor de bani şi apoi la recuperarea prejudiciilor şi produsului din infracţiuni, deoarece grupurile infracţionale trebuie lovite acolo unde le doare cel mai tare, adică la bani", a afirmat Stelian Ion, citat într-un comunicat transmis AGERPRES de Ministerul Justiţiei.

De asemenea, a arătat ministrul, o foarte bună măsură o reprezintă constituirea structurii de combatere a traficului de persoane, "un flagel care s-a extins în ultimii ani şi care trebuie combătut cu toate mijloacele disponibile".

Integral pe AgerpresComentarii

noi Zice bine nea' Ministrul PNL: grupurile infracţionale ''trebuie lovite acolo unde le doare cel mai tare, adică la bani''. Deci, afacerea cu "revolutionarii" astia, a ajuns o escrocherie de proportii la Bugetul Tarii. Guvernul PNL/USR si Parlamentul majoritar, trebuie si poate sa ABROGE urgent Legea cu "revolutionarii" clocita de Iliescu si Roman.

27 februarie 2021 13:20

ion Afacerea cu "revolutionarii" astia, a ajuns o escrocherie de proportii la Bugetul Tarii. Guvernul PNL/USR si Parlamentul majoritar, trebuie si poate sa ABROGE urgent Legea cu "revolutionarii" clocita de Iliescu si Roman. Romania are Politie, Armata, Jandarmerie, SRI, DNA, DIICOT, care apara Statul de Drept. Ce fac "rivolutionarii" 4 milioane escroci, cine sunt, unde sunt, cine are nevoie de parazitii astia.

27 februarie 2021 11:48

Ioane, idiotule, nu te astâmperi cu rivuluționării tăi! Păi, mă cretinache, cine moași-ta crezi tu că au format grosul rivuluționerilor dacă nu securiștii și cei din armată? Dintre civili, unii, bine fezandați de propaganda Europei Libere, chiar au crezut că fac revuluție și au sfârșit la Cimitirul Eroilor. Cei norocoși au scăpat cu răni, dar și cu viață. Mulți sunt dintre cei care au fost le revuluție precum musca la arat. Dar cei mai mulți nu s-au aflat în fața țevilor de pistoale automate AKM, ci în spatele acestora! Și cum vrei tu ca fiii și nepoții acestora, bine înșurubați în politică și în afaceri să-lase acum cu ochii în soare?! Mai du-te și-n p. mă-ti cu postările tale cretinoide. Din întâmplare, pe fix 28 ianuarie 1989 mă aflam pe aeroportul Sonnefeld din Berlin. Tocmai îmi predasem bagajul la poarta pustie de îmbarcare pentru TAROM când am observat o aglomerație teribilă de militari ruși la poarta AEROFLOT. Peste măsură de intrigat, m-am holbat minute în șir la ce se întâmpla acolo. Majoritatea erau ofițeri cu „munți” de bagaje, neveste și copii după ei. Drept bagaje aveau până și saltele! Era absolut halucinant să vezi, cu destul de mult timp înainte de căderea zidului Berlinului, cum grănicerii est-germani perchiziționau la sânge colonei ai Armatei Roșii! M-au trezit la realitate doi polițiști de frontieră, care m-au apucat de căte o haripă, m-au dus într-un birou și m-au chestionat până aprope de decolarea avionului despre ce căutam la Berlin. Încă de atunci am înțeles că se schimba din temelii lumea în care trăiam. Iar forma violentă a acestei schimbări s-a produs la București. N-a fost un moft sau o joacă de copii. Așa că mai tacă-ți fleoanca de nărod cu micile tale obsesii despre rivuluționeri!

27 februarie 2021 11:40

ion Zice bine nea' Ministrul: grupurile infracţionale ''trebuie lovite acolo unde le doare cel mai tare, adică la bani''. Deci, afacerea cu "revolutionarii" astia, a ajuns o escrocherie de proportii la Bugetul Tarii. Guvernul PNL/USR si Parlamentul majoritar, trebuie si poate sa ABROGE urgent Legea cu "revolutionarii" clocita de Iliescu si Roman.

27 februarie 2021 10:42

ion In 1989, "revolutionarii" erau in numar de cateva sute, azi, dupa 32 de ani, escrocii astia au ajuns la 3-4 milioane, deoarece Secretariatul de Stat (bugetar) cadoriseste fraudulos si lunar/anual, patalamale de "revolutionar" -cu avantajele de indemnizatii, pensii, gratuitati strigatoare la cer - membrilor din partide, amicilor, amantelor, nasilor, finilor, fratilor, surorilor, etc. care seaca Bugetul Tarii - adica taxele si impozitele tutror. Afacerea cu "revolutionarii" astia, a ajuns o escrocherie de proportii la Bugetul Tarii. Guvernul PNL/USR si Parlamentul majoritar, trebuie si poate sa ABROGE urgent Legea cu "revolutionarii" clocita de Iliescu si Roman.

27 februarie 2021 5:51

Ăsta-și dă cu tesla-n coaie! Păi el nu este infractor cu hapartamentul ăla apucat „din greșeală”?! E-adehvărat, nu cu șase, ca domnul Nu Spun Care, persoană importantă...

27 februarie 2021 1:49

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.