Un aisberg de mărimea capitalelor Paris sau Londra s-a desprins recent din Antarctica, nu departe de o staţie de cercetare britanică.

Alertă în Antarctica! Un aisberg cât Paris s-a desprins. Cine sunt primii oameni evacuaţi? Personalul acelei staţii se temea de evenimente de acest gen, astfel că au fost luate măsuri pentru evacuare oamenilor de ştiinţă. Staţia era situată la mai puţin de 20 de kilometri de zona de ruptură.

Alertă în Antarctica!
Blocul de gheaţă măsoară aproape 1.270 de kilometri pătraţi şi s-a desprins de restul banchizei vineri dimineaţă. Informaţia a fost confirmată de instrumentele britanice instalate în apropierea staţiei.

Integral pe Evenimentul ZileiComentarii

Nu vă speriați! Când va exploda un vulcan precum TAMBORA, care a făcut din 1816 un an fără vară și cu foametea de rigoare, sau MERAPI din indonezia, care stă să erupă, veți visa să aveți cât mai multă „încălzire globală”. Domnul Al Gore, apostolul teoriei conspiraționiste (și bănoase pentru bogații lumii) a încălzirii globale, nu vă spune nimc despe faptul că Terra a fost cândva un imens bulgăre de gheață, despre glaciațiunea Wurm, sau despre condițiile cosmice diferite pe care le întâlnește planeta noastră în timp ce se rotește, împreună cu întregul Sistem Solar, cu 22 DE MILIOANE de km. pe oră (!) în jurul centrului galactic al Căii Lactee. Că s-a desprins un iceberg cât Parisul de Antarctica e un fleac. Acum câțiva ani s-a desprins un altul aproape cât Franța. Dar cercetările geologice au dovedit că a existat o vreme când Antarctica dispunea de... păduri tropicale. Citiți, băieți! Neomarxismul cultural și științific de pe Feisbuci nu vă învață nimic, ci doar vă sperie și vă incită. Vorba poetului: „Cu umbre care nu sunt v-a întunecat vederea / Și v=a făcut să credeți că veți fi răsplătiți”.

27 februarie 2021 10:37

Aud ? Excrementul Zilei ne invata limba romana :"un aisberg cat Paris ".Sau face parte din "pacaliciul zilei "?

27 februarie 2021 10:00

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.