Avem al doilea război din care iese Nicușor Dan puternic. Primul a fost cel cu agentul termic. Al doilea este cel de ieri cu PUZ-urile Capitalei. Dacă lipsa agentului termic ne-a ars până-n oase, de PUZ-uri ne doare-n cot pe cei mulți. Dacă nu ne toarnă un beton de șde etaje în fața casei, habar n-avem ce-i PUZ-ul. Dar nu doar despre aceste nimicuri voi vorbi, ci despre Nicușor ca om molipsitor. Un ins care prin munca sa, impune alt model de politician.

În primul rând, e prima oară când un politician și-a tras la Primărie o echipă a lui fără “elefanți” din alte vremuri. Este un sentiment tonic. Poate oamenii ăștia o vor da în bară, poate nu-și vor duce mandatele până la capăt, poate, poate, poate... Dar este altceva. Este un sentiment tonic. Iată, se poate să alegi oameni noi. Există tineri deștepți pe lumea asta! Există un Nicușor care are încredere în ei.

S-o privim pe Firea care s-a încolăcit cu toată mafia soțului Pandele. E dusă acum, pupă icoanele și se-nchină zilnic: cine mi-a luat rimelul, cine vitalitatea?
Să privim în guvernul Cîțu, băieți tineri, că așa-i socotim pe la 40-50 de ani, nu? Și-au tras pe lângă sine niște relicve. Este incredibil cum băsiști, pesediști parazitează pozițiile noului guvern Cîțu.

Integral pe HotnewsComentarii

Muie postacilor Psd Asa imputiti de postaci Psd-isti atacati-l pe Nicusor Dan,,sa vina curva corupta Firea primar in loculi lui f***a in gura de postaci Psd-isti..cei de la ora 11.42...14.40..0.29....

28 februarie 2021 8:04

v Oare aceste PUZ-uri au fost avizate de oamenii obisnuiti care nu au legatura cu primaria? De ce opreste dezvoltarea Bucurestiului si a industriilor conexe? Cine a semnat aceste PUZ-uri, daca sint ilegale trebuie sa raspunda. Nu trebuie oprite constructiile datorita unor nereguli. Cine-i da dreptul primarului si in baza carei legi sa opreasca toate PUZ-urile doi ani de zile? Nu sint interesat de actiunile lui Plicusor locuind in alt oras

28 februarie 2021 0:29

Dan Lambru Păi, trebuie combătută cumva și afurisita asta de încălzire globală. Ecce de așteptat ca Mucușor-Plicușor să se procopsească și cu un premiu Nobel pentru ecologie, special instituit pentru istețimea sa de matematiician pârât!!!

27 februarie 2021 14:40

De noaptea minții cât poate fi de pupincurist hautorele acestui harticol! Dacă crede sincer ce spune, este și mai grav. Înseamnă că viețuiește într-o relitate paralelă. Nu vreau să repet ce spuse Je mai jos, deși ar fi multe de adăugat. La ce bun? Pe cretini nu-i poți clinti din convingerile lor nici cu bomba atomică. Rog însă a se observa STILUL inept, lipsit de suplețe, dar și de idei și argumente al acestui râmător care guițăie din tastatură! Este și ăsta un talent.

27 februarie 2021 12:05

je Premiza autorului textului, este falsa si daunatoare material si social: tinerii chiar cu facultati, nu sunt nici macar cu 10% mai competenti decat salariatii cu experienta intr-un domeniu, si, care, sunt si foarte motivati sa faca performanta avand familii, etc. In Romania, modelul de salariat tanar este : "munca putina, si bani multi". Vedeti ex. Vlad Voiculescu falsificator de acte de studii inexistente, Catzu cu studii precare si indoielnice, Bulai cimpanzeu-cersetor fixat la cultura - injura cutumele crestine, Clotilda o cersetoare in Franta, pusa pe imbogatire in Romania, si, spatiul nu permite listarea "tinerilor" de zero barat impusi de actuala guvernare.

27 februarie 2021 11:42

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.